Slip dine blokeringer
 
-og få mere ud af livet

Tanke Felt Terapi, er en nyhed i Danmark - er en forbløffende teknik, som er fantastisk effektiv til eliminering af alle former for l følelsesmæssigt ubehag og også mange former for fysiske problemer, f.eks. smerter.

Metoden er bla. utrolig effektiv mod stress, angst, panik, præstationsangst, eksamensskræk, fobier, traumer, lette og middel depressioner, hovedpine, søvnløshed, afhængigheder (f.eks. chokolade, cola og cigaretter), vrede og jalousi.

Tanke Felt Terapi kombinerer Østens viden om kroppens energibaner med psykologisk samtaleterapi, så der hurtigt og smertefrit opnås lindring såvel psykisk, som fysisk.

Hvordan virker TFT?

TFT er baseret ud fra teorien om årsagen til irrationelle følelser.

Teorien går ud på, at kroppen i og omkring den er omgivet af et "energifelt", hvori vores følelser, tanker og billeder er lagret. I daglig tale, vores underbevidsthed.

Ved traumer og chokerende oplevelser igennem vores liv, bliver denne energifrekvens forstyrret.

Disse forstyrrelser/blokeringer sætter sig via tankefeltet i vores elektriske system i kroppen - også kaldet meridianer, og kan forårsage uro, angst, fysiske smerter, sygdom etc. Strømmen/energien i kroppen synes sågar kunne løbe modsat (reverseret), grundet disse uhensigtsmæssige tanker eller følelser, så vi ubevidst kan være i en konstant nedbrydningsspiral psykisk og fysisk.

Tænk på det som hvis polerne vender forkert, idet man sætter batteriet i sin fjernbetjening. Hvis man gør det er det ikke fordi der er noget galt med fjernbetjeningen eller fjernsynet. Men der er noget galt med forbindelsen.

TFT behandlingen fjerner disse blokeringer, så forbindelsen igen bliver korrekt. I mange tilfælde er forstyrrelserne toksiner man indtager eller er omgivet af. Det finder jeg frem til ved hjælp af kinesiologi hvorefter jeg giver en simpel toksinbehandling.

TFT udforskes stadig, da mulighederne synes uendelige. Især i USA, hvor Dr. Roger Callahan er ophavsmanden til systemet - er metoden blevet epokegørende i eliminering af psykisk og ofte også fysisk ubehag, uden bivirkninger indtil dato.

Også i Norge er metoden brugt med stor succes siden 1999 og nu endelig også i Danmark.!

Behandling i praksis

Behandlingen foregår gennem samtale og forskellige spørgeteknikker, hvor du bliver bedt om at fokusere på dit ubehag - følelse eller fysisk ubehag.

Resultatet er ofte forbløffende, da ubehaget mærkbart ændres i løbet af meget kort tid i forhold til mange andre terapiformer. For nogles vedkommende kan det være meget hurtigt (1 session). Kroppens og psykens naturlige balance genoprettes, og du vil ofte opleve energi og velvære såvel fysisk, som psykisk.

Typisk varer 1 session 1 ½ time, og inkluderer en overskuelig instruktion af, hvordan du kan bruge metoden som hjælp-til-selvhjælp.

Mere komplekse problemer kan også afhjælpes med TFT. Der bruger jeg så regression og chakrabehandling til hjælp.